CCH AB, Cargo and Container Handling Equipment

Historia

CCH AB grundades 1989 och är specialiserat på konstruktion och tillverkning av utrustning för att hantera tunggods och containrar. Vår främsta produkt, containertransportören Contlift har under åren levererats till kunder i ett flertal länder.

Vilka är vi?

Vi är specialister kring containertransporter i hamnar, terminaler och industrier. Kopplad till en terminal-traktor skapar vår produkt Contlift säker och effektiv hantering av containrar. Även lyft av och på landsvägsfordon hanteras av Contlift och allt av en man utan att föraren någonsin behöver lämna sin plats för eventuella manuella manövrar. Detta spar tid och pengar för våra kunder.

En bild säger mer än 1000 ord, en film ännu mer. Se filmen här..

Nordic Bulkers AB använder Contlift mover för att transportera containers från järnvägsanslutningen till produktionsanläggningen.

Fråga oss om smarta sätt att hantera lyft & flytt av containers!

Nöjda kunder är vår viktigaste uppgift

Vi har mer än 20 års erfarenhet av Contlift Container Movers vilka vi använder internt för flytt av containrar i hamnen. Contlift är en snabb, kostnadseffektiv och pålitlig lösning som vi varit väldigt nöjda med.

Kent Rusten

Mälarhamnar AB

Containermovern Contlift T20-40 av CCH AB har så långt använts i 4 år. Den har hela tiden fungerat till vår belåtenhet, inga större reparationer har varit nödvändiga.

Magnus Johnson

Älvsborg RoRo AB

Sammanlagt sju Contlift T20-40 HL köptes och levererades av oss till olika kunder för användning i England och Mellanöstern. Så vitt jag vet fungerade maskinerna väl på sina håll och till de olika operatörernas belåtenhet.

Ingo W Behrendt

Plan Handling Systems Ltd

Jag vill uttrycka min personliga uppskattning för ”Contlift Containerhanterare”. Vi använder för närvarande två av dessa maskiner, en som är ganska gammal och en annan som förvärvades så nyligen som i februari 2019. Dessa maskiner är en idealisk och kostnadseffektiv lösning för att hantera containers i små till medelstora verksamheter.
En av de mest attraktiva anledningarna för att använda denna typ av maskin och den huvudsakliga anledningen till att jag personligen rekommenderar dem är de mycket låga drifts- och underhållskostnaderna. År efter år har vi erfarit exceptionell driftssäkerhet på denna utrustning och har ingen avsikt att byta ut vad som fungerar så bra för oss.

Dave Haines

Operations Director, Seacon (SG) Ltd

Urval av kunder